mindful marketing & inspired internet

Zo eenvoudig zijn digitale mailings

Mailings

Nog niet zo lang geleden was het geen enkel probleem om via uw eigen mailsoftware e-mails te versturen naar grote groepen ontvangers. Die tijd is echter voorbij. Door de grote hoeveelheid spam en nieuwe wetgeving, is er veel veranderd. Als u niet wilt dat uw berichten in de spambox eindigen, dan kunnen wij u zeker helpen.

Van digitale mailing tot marketingoplossing

Diamedia Minds Mailings IcoonVoor het verzenden van digitale mailings of nieuwsbrieven kunt u beter niet uw gewone e-mailsoftware zoals Outlook, GMail, Lotus Notes of Apple Mail gebruiken. De recente e-mailwetgeving en de strenge controle op spam zorgen ervoor dat uw bericht waarschijnlijk niet ver zal komen.

Mails die u naar grotere groepen ontvangers verstuurt, moeten tegenwoordig voldoen aan speciale wetgeving. Zo moet de ontvanger vooraf toestemming gegeven hebben dat hij mail van u wil ontvangen (tenzij hij al een klant van u is) en moet u hem de mogelijkheid bieden om zich (bij voorkeur geautomatiseerd) af te melden.

Als uw ontvangers uw mails als spam markeren, dan loopt u kans om op een ‘zwarte lijst’ te komen, waarna ook uw gewone mails als spam gezien worden. Probeer dan nog maar eens iemand te bereiken. In het ergste geval kan uw provider besluiten om u af te sluiten. Dit is geen leuk verhaal, we know, maar gelukkig is er een oplossing.

Diamedia Minds helpt u met uw e-marketingcampagnes. Hiervoor gebruiken we speciale software en kunt u rekenen op ons deskundig advies, zodat u zelf heel eenvoudig professionele e-mailberichten kunt sturen, die voldoen aan de wetgeving en zonder dat uw berichten gemarkeerd worden als spam. Daarnaast kunt u het succes van uw campagne meten, want de berichten worden gevolgd tot in de mailbox van de ontvangers en verder… Een digitale mailing versturen was nog nooit zo leuk en eenvoudig.

Meer weten? Neem contact met ons op!


Case: Het Pull-effect

Hoe kan ik de eindgebruiker van mijn product bereiken?

Bekijk deze case

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen in een kennismakingsgesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden (afhankelijk van de afspraken).

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date (afhankelijk van de afspraken).

Snel opgesteld, snel verstuurd

Op basis van een speciaal voor u ontwikkelde e-mail sjabloon, stelt u zelf eenvoudig uw e-mail of nieuwsbrief samen. Wij garanderen een goede aflevering en dat uw bericht er mooi uitziet in veel verschillende mailprogramma’s, ook mobiel.

Het grote voordeel van het werken met (HTML) mail-templates is, dat deze in uw eigen huisstijl en/of in de stijl van uw website worden opgemaakt. U kunt er ook voor kiezen om per doelgroep of onderwerpcategorie een eigen sjabloonontwerp op te laten maken. De ontvanger ziet dus een mooi opgemaakte mail met tekst en afbeeldingen in plaats van bijvoorbeeld een saai tekstbericht met een bijgevoegde bijlage die hij apart moet openen.

Om onze software te gebruiken heeft u geen technische kennis nodig en hoeft u geen programma’s te installeren. U kunt alles online via uw favoriete browser regelen. Simpelweg uw boodschap opstellen, doelgroep selecteren en verzenden. Mooie nieuwsbrieven versturen is dus heel eenvoudig. Vervolgens kunt u zien hoeveel berichten aangekomen zijn, hoe vaak ze geopend zijn, op welke onderwerpen of links de ontvanger geklikt heeft en nog veel méér. Dit is waardevolle informatie voor uw marketingstrategie en – belangrijker nog – de relatie met uw doelgroep.

Overigens wordt de oplossing die Diamedia Minds aanbiedt ook gebruikt door bedrijven als Twitter, Facebook, Nike, eBay, Intel, HP en Apple. U bevindt zich dus in goed gezelschap! En uiteraard zorgen wij voor de nodige support, wanneer gewenst.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen