mindful marketing & inspired internet

Zorg dat u gezien wordt

Campagnes

Zonder promotie valt alles stil

U maakt een prachtig product of verleent een bijzondere dienst. Maar weet uw doelgroep dat ook? Of u nu een starter bent of een door de wol geverfde ondernemer, zonder promotie haalt u niet het maximale uit uw onderneming. Wij pleiten voor promotie vanuit het hart en met respect voor de ontvanger.

Speel uzelf eens extra in de kijker

Diamedia Minds Campagnes IcoonVan tijd tot tijd verdient uw organisatie, product of dienst extra aandacht van uw doelgroep. Wllt u een nieuwe dienst lanceren? Is uw doelgroep onvoldoende bekend met de gebruiksmogelijkheden van uw product? Vaak zijn er volop redenen om een kleine – of grotere – marketingcampagne te voeren voor wat extra exposure.
 
Diamedia Minds denkt met u mee over de aanleiding en doelstellingen voor een (online) marketingcampagne. Wij formuleren de inhoudelijke boodschappen die uw doelgroep zeker moet onthouden en adviseren u over de vorm waarin uw campagne de grootste kans van slagen heeft. Afhankelijk van de gewenste resultaten en de aard van uw doelgroep, bepalen wij samen met u welke middelen er nodig zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag om deze voor u te realiseren. Een mini-website, folders, een evenement, persberichten, een bijzondere give-away of gadget – Diamedia Minds zorgt dat ze voor u gaan werken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Voor extra communicatiekracht

Als uw doelgroep bepaalde informatie niet mag missen, is een thematische campagne ideaal. Met een campagne communiceert u met een uitgekiende middelenset gedurende een bepaalde periode intensiever dan gebruikelijk over één bepaald onderwerp. Prima manier om uw omzet een extra boost te geven, een gedragsverandering bij uw doelgroep te stimuleren, of een andere doelstelling te realiseren.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen in een kennismakingsgesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden (afhankelijk van de afspraken).

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date (afhankelijk van de afspraken).

Case: Het Pull-effect

Hoe kan ik de eindgebruiker van mijn product bereiken?

Bekijk deze case

Zodat uw klant u goed begrijpt

Met een korte of langer durende cross-mediale campagne creëert u een extra aandachtsmoment, een bijzonder accent in uw reguliere marketingactiviteiten. Merkt u dat uw doelgroep onvoldoende op de hoogte is van uw toegevoegde waarde? Mag de hele wereld weten over uw nieuwste activiteit? Een campagne helpt u extra duidelijkheid verschaffen.

Daarnaast is een campagne interessant om uw verkoopdoelstellingen te realiseren. Als u merkt dat uw omzet onverwacht achterblijft, of als u uw klanten over een assortimentuitbreiding wilt informeren, dan helpen wij u graag dit aan te pakken. Na overleg en analyse van uw wensen en de karakteristieken van uw klanten, adviseren wij u over de manier waarop de campagne het beste ingericht kan worden en creëren wij de benodigde instrumenten voor u.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen