mindful marketing & inspired internet

Marketingbegeleiding op maat

Marketingcoaching

Als slimme ondernemer bent u zelf de marketeer

Succesvol ondernemen vraagt scherpe zintuigen: u heeft een neus voor kansen, oog voor detail, brengt uw aanbod met smaak en luistert naar uw klant. Het verschil tussen succes en pech is soms flinterdun. Wilt u weten hoe u zelf uw marketing kunt doen? Laat u besmetten met onze marketing-microben!

Ziet u door uw passie uw klant en bedrijf nog wel helder?

Diamedia Minds Marketing IcoonOf u nu een starter bent of een door de wol gewassen ondernemer, u begint met uw bedrijf omdat u een passie heeft. Die passie geeft u energie en maakt u bevlogen in het opbouwen van uw bedrijf. Maar bent u in alle aspecten van het ondernemerschap even goed?

Onze ervaring is, dat de meeste ondernemers uitblinken in dat wat de kern van hun bedrijf is. Soms kan passie echter verblinden. Dan ziet u niet meer wat de prioriteiten zijn, waarom u ook alweer gestart was met uw zaak, of begrijpt u niet waarom uw klanten maar niet juichend van enthousiasme bij u over de drempel vallen.

Wilt u uw ondernemerspassie (weer terug)vinden? Ontdekken welke klant u er écht blij mee kunt maken? Erachter komen waarin u excelleert en uw concurrenten zeker niet? Leren hoe u effectief met de buitenwereld communiceert over de kwaliteiten van uw bedrijf? Nieuwe klanten werven en precies de juiste klanten aantrekken? Dan is het Mindcoaching-traject van Diamedia Minds echt iets voor u.

Meer weten? Neem contact met ons op!

U bent waardevol voor uw klanten!

Ook rasechte ondernemers kunnen soms wel een steuntje in de rug gebruiken. In het Mindcoaching-traject bepalen we samen wat uw meerwaarde is, welke klanten daarin geïnteresseerd zijn en hoe u met hen communiceert. Niets is zo aanstekelijk als uw enthousiasme voor uw zaak! Dát is de basis om nieuwe klanten te werven!


Case: Nieuwe energie

Ik wil mij onderscheiden van mijn concurrenten, maar hoe?

Bekijk deze case

Zelf aan de slag met de marketing van uw bedrijf

Als u door de waan van de dag niet aan uw marketing toekomt, of als u de juiste klantaanpak maar niet vindt, volg dan een Mindcoaching-traject bij Diamedia Minds. In dit traject gaat u zelf op zoek naar het fundament van uw bedrijfsmarketing. Een duidelijk beeld van uw aanbod, klanten en van de manieren waarop u die twee bijeen kunt brengen helpt u immers om uw marketing in uw manier van zakendoen te integreren en succesvol te zijn. In vijf tot tien sessies ontdekken we samen hoe u uw klanten het beste bedient met uw producten of diensten. In deze persoonlijke coaching-gesprekken werken we één op één. Zo komen we samen snel tot de kern.
 
Allereerst onderzoeken we wie u bent als ondernemer en hoe u met uw producten of diensten een waardevolle oplossing biedt aan uw klanten. We beschrijven de oplossing én uw ideale klant (laten we eerlijk zijn, daar werkt u immers liever mee samen dan met een niet-zo-ideale klant). Ook bepalen we uw doelstellingen. Vervolgens gaan we kijken met welke woorden u de meerwaarde van uw aanbod kort en krachtig kunt omschrijven en hoe u uw doelgroep met deze boodschap kan bereiken. Natuurlijk onderzoeken we ook uw concurrenten. Waarin onderscheidt u zich van hen? Onderweg van het ene naar het andere onderwerp, lopen we tegen praktische bezwaren, belemmerende gedachten en brandende vragen aan. Die diepen we uit tot we weten wat ze waard zijn en u ze kunt loslaten.

Het resultaat van elke sessie is, dat u steeds duidelijker weet wat uw wel en zeker niet wilt doen en welke prioriteiten u kunt stellen. Ook wordt u zich sterker bewust van de waarde van uw aanbod en welke prijs daar tegenover mag staan. Aan het einde van het traject heeft u een praktisch draaiboek in handen, om uw bedrijf (terug) op de rit te brengen. U weet welke stappen u kunt nemen om uw bedrijf helder te positioneren, een inspirerende dialoog met uw klanten te voeren, uw omzet een boost te geven.

Kunt u niet langer wachten? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen in een kennismakingsgesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen het marketingcoaching-traject graag af op uw situatie.

Planning

Voorstel akkoord? Dan plannen we de Mindcoaching-sessies. U krijgt alvast huiswerk mee voor de eerste sessie. 

Coaching

In elke sessie bespreken we een afgebakend onderwerp. Het resultaat kunt u direct toepassen in uw bedrijf.

Evaluatie

Traject afgerond? Tijdens het evaluatiemoment bekijken we samen hoe de implementatie verloopt.

Over reclame en budget

Geld uitgeven is gemakkelijk. Maar geld zó uitgeven dat het u helpt uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren en (liefst ook nog) uw klanten ten goede komt, is een ander verhaal.

Wij zijn geen voorstander van grote reclamecampagnes en massacommunicatie. Liever denken we met u na over hoe u uw klant op een persoonlijke manier bereikt. Uiteindelijk draait het toch om de relatie die ontstaat in het persoonlijke contact.

Samen met u bepalen we welk budget u kunt vrijmaken om uw doelstellingen te realiseren en uw marketing op poten te zetten. Afhankelijk van uw eigen mogelijkheden en wensen, ondersteunen wij u ook met de realisatie van uw marketingmiddelen.

Wat wilt ú aan onze wereld bijdragen?

Marketing is voor Diamedia Minds eerlijk en transparant communiceren over dat wat u uw klanten te bieden heeft. Gladde praatjes die de zaken mooier voorstellen dan ze zijn, passen daar zeker niet in. Eerder willen we weten hoe u onze wereld mooier maakt.

Waar gaat uw hart sneller van kloppen? Voor wie en welk doel wilt u zich dag en nacht inzetten? Wat vindt u belangrijk? Hoe wilt u onze wereld veranderen? Eraan bijdragen? Deze vragen maken uw passie duidelijk. Samen bepalen we hoe u die passie met de wereld kunt delen. Want passie raakt mensen in hun hart.


Case: Nieuwe markten

Ik breid mijn productgamma uit en ga een nieuwe markt aanboren. Hoe pak ik dit aan?

Bekijk deze case

Klaar voor uw eigen marketing?

Bent u er klaar voor om uw marketing in eigen handen te nemen? Wilt u dit grondig en professioneel aanpakken? Meld u dan nu aan voor een Mindcoaching-traject.

 

Ja, ik wil met mijn eigen marketing aan de slag!

Wat onze klanten zeggen