mindful marketing & inspired internet

Blog

Wat ons zoal bezighoudt...
Nieuwe-huisstijl

Nieuwe huisstijl Diamedia Minds

Is het u ook al opgevallen? Diamedia Minds ziet er anders uit! Fris, helder en minimalistisch met een toetsje kleur. Bekijkt u gauw ons nieuwe logo, onze nieuwe huisstijl en – natuurlijk! – onze nieuwe website. Tegelijkertijd vertelt onze nieuwe tagline u precies waarvoor wij staan: Mindful Marketing & Inspired Internet.

Mindful Marketing

Voor ons gaat marketing over integriteit en eerlijk communiceren waar u voor staat en waarom dat interessant is voor uw doelgroep. Uw doelgroep bewust maken van uw toegevoegde waarde zonder daarbij te overdrijven, maar waarbij we wel uw pluspunten helder neerzetten. Wij zijn er namelijk vol van overtuigd dat uw organisatie het succes zal oogsten wat u zoekt, wanneer u aandacht heeft voor de oprechtheid van uw marketingboodschap. Zoals u weet, helpen wij u graag uw uitgangspunten zorgvuldig te kiezen en uw aanbod te verwoorden op een manier die past bij u en uw klant.

Inspired Internet

Geïnspireerd door uw en onze ambitie en de grenzeloze mogelijkheden van het internet laten wij ons op creatief vlak graag volledig voor u gaan. Als wij érgens enthousiast van worden, dan is het wel van een uitdagende opdracht en het vertrouwen dat u ons gunt voor het verzorgen van uw marketing- en internetzaken. Dat vertrouwen maakt dat wij ons deel van uw organisatie voelen. En dat gevoel maakt dat we steeds dat stapje verder gaan en een nóg creatievere of nóg slimmere manier verzinnen om u te presenteren. Op het internet en natuurlijk ook daarbuiten.

Wij zetten er een streep door

Maar goed, terug naar onze nieuwe huisstijl. Voortaan zetten we daar een fikse streep door. Die markante streep in ons nieuwe logo illustreert dat u als klant centraal voor ons staat. René Verkaart, de ontwerper van onze huisstijl, liet zich inspireren door ons nieuwe kantoor in Hasselt dat minimalistisch is ingericht. U en het werk dat wij voor u realiseren, komen daardoor extra goed tot hun recht. Het kleurenpalet is fris en positief en wordt met subtiele kleuraccenten toegepast. De gekozen letter is ingetogen en tegelijkertijd toegankelijk en prettig in de omgang. Wij zijn trots, u ook?

En daarbij hoort natuurlijk een nieuwe website

Op basis van het logo werd de nieuwe website door Jasper Rooswinkel en Len Dumont ontworpen en gerealiseerd. Centraal in de website staat de prominente zitbank in het Hasseltse kantoor. Deze staat voor gastvrijheid, maar ook voor brainstorming en creativiteit. Bij het realiseren van de website bedachten we een aantal nieuwe technische oplossingen zodat deze zo goed mogelijk te gebruiken is op zowel desktops, tablets als mobiele telefoons.

Maak snel een afspraak en ontdek het bijzondere detail in ons nieuwe visitekaartje, bekijk onze website of kom langs en ervaar de bijzondere link naar ons kantoor.