mindful marketing & inspired internet

Over ons

Marketing en Internet en net even anders

Mindful Marketing, Inspired Internet

Diamedia Minds is ontstaan vanuit ons verlangen om onze talenten op het gebied van marketing communicatie, webdesign, strategie, teksten schrijven en online vindbaarheid (SEO) in te zetten voor een betere, mooiere, bewustere en eerlijkere wereld. Door uw passie, ondernemerschap en identiteit te combineren met onze kracht, versterken we elkaar. Vanuit onze gemeenschappelijke visie brengen we uw betekenis helder over aan uw klanten, die daar op hun beurt vast weer heel blij van worden.
 
In Diamedia Minds vindt u dus geen klassiek marketingbureau, geen standaard websitebouwer, geen traditionele tekstschrijver. Juist de integratie van onze levensfilosofie en ervaring op verschillende vakgebieden bepaalt uw (én ons) succes. Dat, gecombineerd met een strategische, praktische visie, een positieve instelling, een berg enthousiasme en een flinke dosis service, zorgt voor een fijne en wederzijds succesvolle samenwerking met u en onze andere klanten.

We werken trouwens het liefst in Nederlands en Belgisch Limburg, vanuit Maastricht en Hasselt. Niet alleen omdat we hier zijn geboren en getogen, weten hoe er gedacht wordt en omdat we ons hier goed voelen. Maar ook omdat we liever niet teveel kilometers maken. Daar wordt namelijk niemand gelukkiger van. Bovendien worden er ontzettend mooie producten en diensten gemaakt in deze regio. Die verdienen het toch om professioneel op de kaart gezet te worden?!

 

Bent u bewust bezig?

Wij werken het liefst met organisaties die iets bijdragen aan onze samenleving. Voor onderwijsorganisaties, die de talenten van jongeren écht aanspreken. Voor zorgorganisaties, die hun patiënten holistisch benaderen. Voor producenten van biologische voeding, die alles voor een gezond lichaam doen. Voor energieproducenten, die ervoor zorgen dat we morgen ook nog een aangename leefomgeving hebben. Kortom: voor organisaties die een betekenisvolle bijdrage aan onze samenleving weten te leveren.


Meer weten over hoe wij graag ondernemen?

Wilt u meer weten over onze visie en heeft u 5 minuten tijd? Lees dan zeker even ons blog artikel met onze “lessons learned” ten tijde van het 10 jarige bestaan van Diamedia Minds.

Lees ons blog hierover

Laat uw eenvoudige en complexe multidisciplinaire online en offline marketingprojecten dus gerust aan ons over. Dankzij onze jarenlange ervaring in marketing, websites, teksten, design en online vindbaarheid, maken wij er samen met u een succes van. Veel activiteiten voeren wij in-huis voor u uit, op kantoor in Maastricht of Hasselt. Indien gewenst, schakelen wij één of meer van onze partners in. Dat laatste doen wij alleen als dit een meerwaarde voor u oplevert. Wij geloven in krachtige samenwerkingen, in openheid en in teamwerk waarbij iedereen doet waar hij goed in is.

Volgens Diamedia Minds is succesvolle marketing gebaseerd op zes pijlers: strategie, creatie, realisatie, implementatie, promotie en toekomst. Door deze online en offline doordacht met elkaar te integreren, weet u zeker dat u uw budget effectief investeert. Liever dan voor de techniek, gaan wij voor het resultaat: uw bekendheid en omzet vergroten. Maar dan wel op een eerlijke manier.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen