mindful marketing & inspired internet

Enerdo

Projectinformatie

Projectbeschrijving

Wij maakten kennis met de eigenaren van studiebureau Enerdo toen zij via onze website contact met ons opnamen met de vraag of we een keer wilden langskomen voor een gesprek. Voor ons was dit destijds een nieuw kennisgebied.

Van de website:

“Enerdo wil dat mensen zich prettig voelen in hun gebouw. Als vooruitstrevend studiebureau in energie en gebouwtechnieken leveren zij advies en studies op maat met oog voor energie-efficiënte, praktische integratie en duurzaamheid. Op heel persoonlijke wijze verenigen zij de behoeften van de klant met de technische, financiële, wettelijke en esthetische mogelijkheden.”

Enerdo was vlak voor onze kennismaking naar een nieuw pand getrokken en zocht naar een verdere professionalisering van hun communicatie. Hierbij hebben we ze geholpen door met ze te sparren over hun identiteit, een nieuwe website en brochure te ontwikkelen, de nodige teksten te schrijven en een digitale nieuwsbrief te realiseren. De hele huisstijl ademt nu de moderne identiteit en de vooruitstrevendheid van dit bedrijf. Uiteindelijk hebben we ze ook kunnen betrekken bij be2020.nu, dus dat was een mooie bijkomstigheid.

Het geeft ons echt een goed gevoel om te zien welke stappen ze in korte tijd hebben gezet. Goed bezig, die mannen en vrouwen van Enerdo!