mindful marketing & inspired internet

MAGgroep

Projectinformatie

Projectbeschrijving

De MAGgroep timmert flink aan de weg. Al geruime tijd hadden ze verschillende websites die dienden om de diversiteit aan activiteiten van de groep online te presenteren. Het is duidelijk een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Toen wij kennis maakten met de MAGgroep waren we direct gecharmeerd door hun werkwijze, de vergaande automatisering (we ♥ automatisering!) en de filosofie die hierachter zat.

Om de verschillende activiteiten (zoals boekhouding, fiscaliteit en accountancy) beter te presenteren en duidelijker te maken voor de klantengroepen, stelden we voor om de diverse websites samen te voegen tot één nieuwe, moderne website. Hiervoor schreven we o.a. ook de teksten. Het resultaat MAG er zijn.

De rode draad in de samenwerking is het verbeteren van het rendement van de online communicatie. Daarom verzorgen we na de oplevering van de site ook de vindbaarheid. Daarnaast bekijken we samen met het management welke kansen zich voordoen om verder te groeien (o.a. richting de Belgische markt).