mindful marketing & inspired internet

Teksten: echt iets voor schrijvers

Teksten

Tekstcreatie als in 'creatief'

Het ontwikkelen van een communicatiemiddel voor offline of online gebruik is altijd een creatief proces. Een succesvol middel is een mix van beelden, teksten, materiaal, beweging en geluid, dat zegt: ‘Hallo doelgroep, hier ben ik!’ en vervolgens een plaats inneemt in de herinnering.

Zonder goede teksten heeft u geen verhaal

Diamedia Minds Teksten IcoonAl uw marketingmiddelen moeten uw organisatie perfect weerspiegelen, óók inhoudelijk. Kies daarom uw woorden uiterst zorgvuldig. Dan dragen teksten ook effectief bij aan het waarmaken van uw bedrijfsdoelstellingen en ondernemersdromen.

Een tekst kan u maken of breken. De inhoud moet bij u passen, uw boodschap en bedrijfspersoonlijkheid helder overbrengen. Uw stem laten klinken als u er zelf even niet bij bent. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar helaas is een tekst maar al te vaak een sluitpost in uw marketingbudget.

Zorg voor een sterk verhaal dat uw boodschap overbrengt. Laat u niet verleiden door de allerbeste intentie van onervaren schrijvers zoals uw ontwerper, uw webbouwer of – laten we eerlijk zijn – … uw eigen ambitie. Soms gaat dat goed, maar helaas meestal niet. Schrijven is een vak, dat wij met liefde voor u en uw zaak beoefenen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tekst: echt iets voor schrijvers

Regelmatig komen wij nog websites, brochures en andere middelen tegen waarvoor de teksten met de allerbeste intenties geschreven zijn door onervaren schrijvers zoals de opdrachtgever, de ontwerper of soms de webbouwer. Soms gaat dat goed, maar helaas meestal niet. Liggen uw activiteiten u na aan het hart? Laat ons ze dan beschrijven, dat vinden we leuk en daar doen we ons stinkende best voor!

SEO-tekstschrijver?

Wilt u SEO-teksten laten schrijven voor een betere vindbaarheid van uw website? Bekijk onze SEO-diensten hier.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen tijdens een persoonlijke kennismaking. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen.

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date, afhankelijk van uw wensen.

Een toetsenbord maakt u nog geen schrijver

Goede teksten vragen een professionele aanpak. Afhankelijk van het doel, bijvoorbeeld het verbeteren van de vindbaarheid en leesbaarheid van uw website of het uitleggen van het juiste gebruik van uw product, dienen ze bovendien geschreven te worden met kennis van zaken.

Diamedia Minds voegt graag een fikse dosis passie en enthousiasme en een vleugje emotie aan uw teksten toe. Dat spreekt de lezer toch net wat meer aan. De meeste teksten schrijven we in eigen huis. Daarnaast werken we ook met andere professionele tekstschrijvers (waaronder ook native English copywriters). Met uw identiteit, strategie, doelstellingen en de juiste feitelijke gegevens in het achterhoofd verwoorden wij uw boodschap. Waar nodig verzamelen we de benodigde input via een persoonlijk interview met u en laten we de teksten professioneel vertalen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen