mindful marketing & inspired internet

WordPress-website laten maken

Websites

WordPress is hot!

Ruim een kwart van alle websites wereldwijd draait op WordPress.* Daarmee is WordPress het meest succesvolle Content Management Systeem (CMS) van het moment. Wilt u ook een website laten maken met dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke CMS?

* Volgens statistieken op W3Techs.com

Wat is WordPress?

Wat ooit begon als eenvoudige software om weblogs mee te bouwen is uitgegroeid tot een veelzijdig en volwassen CMS (Content Management Systeem, een systeem waarmee u zelf de teksten en afbeeldingen op uw website kunt beheren). Met WordPress onder de motorkap kan vrijwel elk type website worden gerealiseerd en dat in combinatie met vrijwel elk webdesign. Een succesverhaal dus en nog open source ook, wat wil zeggen dat de broncode is vrijgegeven en u geen licentiekosten betaalt voor het gebruik van de software.

Toch heeft het grote succes ook een keerzijde, want WordPress-websites vormen al jaren een geliefd doelwit van hackers, spambots en andere ongure internet-types. Reden voor paniek? Nee, zolang u het systeem up-to-date houdt en regelmatig backups maakt, is de kans klein dat het mis gaat. Ook die activiteiten kunt u aan Diamedia Minds overlaten.

Lees hieronder meer over de voordelen en mogelijkheden van WordPress. Twijfelt u nog of het systeem geschikt is voor de website die u voor ogen heeft? Bekijk dan de voorbeelden van WordPress-websites die wij in de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Of neem even contact met ons op, we helpen u graag verder.

Meer weten? Neem contact met ons op!

WordPress-prijzen

Wilt u weten wat een WordPress-site kost? Neem contact met ons op!

Contact opnemen

WordPress feitje 

WordPress is niet alleen populair bij bloggers en kleine zakelijke gebruikers. Ook bedrijven uit de Fortune 500-lijst zetten het gebruiksvriendelijke systeem steeds vaker in voor hun online campagnes. Coca-Cola, Ford, Sony, en New York Times zijn een paar sprekende voorbeelden.

De inhoud van uw site beheren? Fluitje van een cent met het gebruiksvriendelijke Dashboard van WordPress. En vindt u dat eigenlijk helemaal niet leuk om te doen? Bel dan gerust de hulptroepen van Diamedia Minds, wij doen het graag voor u!

Wat zijn de voordelen van WordPress?

  1. Gebruiksvriendelijk CMS
    WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem voor uw website. Via het intuïtieve Dashboard zijn taken als het toevoegen van nieuws- of blogberichten en het updaten van pagina’s en afbeeldingen in een handomdraai gepiept. Meer geavanceerde functies zijn ook beschikbaar, maar u hoeft geen WordPress-specialist te zijn om uw website inhoudelijk goed te beheren.
  1. Ruime keuze aan templates
    Er zijn duizenden themes of templates beschikbaar voor WordPress en dat scheelt een hoop ontwikkelwerk en kosten. Een theme of template is de schil die over WordPress heen wordt gelegd en smoel geeft aan een website. Wisselt u het theme, dan verandert het design van uw website en de indeling van de pagina’s. Daarnaast kan een theme functionaliteit toevoegen aan het WordPress-systeem. Zo zijn de meer geavanceerde themes uitgerust met een zogenaamde ‘Pagebuilder’, voor extra mooie pagina-layouts.
  1. Eenvoudig uit te breiden met aanvullende functionaliteit
    WordPress beschikt momenteel over ruim 40.000 plug-ins waarmee u de functionaliteit van het basissysteem kunt uitbreiden. Een contactformulier, fotogalerij en agenda zijn voorbeelden van veel gebruikte plug-ins. Maar ook de mogelijkheid voor een meertalige site wordt geregeld met een plug-in, net als uitgebreide zoekmachineoptimalisatie, spambeveiliging en nog veel meer.

 

Bent u een zakelijk dienstverlener? Laat WordPress online voor u werken.

Voor wie is WordPress geschikt?

Hoewel de kernfunctionaliteit van WordPress nog altijd is gericht op het publiceren van blogberichten, wordt het systeem tegenwoordig voor allerlei soorten websites ingezet. En met een goede reden, want WordPress is flexibel en veelzijdig genoeg om naast blogs ook portfolio-sites, corporate websites en zelfs webshops aan te sturen. Daarnaast is het systeem heel gebruiksvriendelijk. In principe is dus alles mogelijk.

 

Wat kost een WordPress-website?

Template iconAls uw budget voor een nieuwe website beperkt is, kan WordPress een slimme keuze zijn. We selecteren dan een premium template (design) en geven het de look & feel van uw huisstijl door bijvoorbeeld het kleurenschema aan te passen, een logo toe te voegen en het lettertype te wijzigen. Daarnaast richten we diverse pagina-layouts in en installeren we de benodigde plug-ins. Door deze efficiënte werkwijze kunt u al een nieuwe WordPress website laten maken vanaf €49,- per maand.

Uiteraard bieden we ook maatwerk WordPress-sites met een uniek ontwerp en alle gewenste functionaliteit. We maken met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Bekijk hier de prijzen van onze WordPress-abonnementen!

Het juiste template kiezen

Er zijn vele duizenden templates beschikbaar voor WordPress-websites. Hierdoor is het niet altijd eenvoudig om een keuze te maken. Door onze ruime ervaring met uiteenlopende templates kunnen we u hier goed bij helpen. Wij kiezen bij voorkeur voor premium templates. Deze templates zijn niet gratis, maar bieden doorgaans meer mogelijkheden en betere support. U bent er dus vaak beter mee uit.

4
Minds
184
Klanten
369
Domeinen
99%
Happiness

Wat onze klanten zeggen