mindful marketing & inspired internet

Gevonden worden op Google?

Online vindbaarheid

Wordt uw website gevonden?

Uw website kan er fantastisch uitzien, technisch goed gebouwd zijn en geweldige teksten presenteren, maar toch niet (goed) gevonden worden op het internet. Tijd voor actie?! Wij helpen u met het verhogen van het rendement van uw website door verstandige inzet van SEO, SEA en social media.

Meer bezoekers op uw website

Diamedia Minds Vindbaarheid IcoonZonder de juiste bezoekers, heeft uw website weinig toegevoegde waarde voor uw bedrijf. U wilt dus zoveel mogelijk bezoekers naar uw website trekken. Ruim 90% van de internetgebruikers gebruikt Google als zoekmachine. Grote kans dat ook uw doelgroep via Google naar uw producten of diensten zoekt. Wij zorgen ervoor dat uw website gevonden wordt op Google, op een eerlijke en duurzame manier.

Daarnaast zijn er ook nog andere manieren om uw website vindbaar te maken. Bijvoorbeeld via sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube of Instagram), blogs of door samenwerking met andere websites. Wij adviseren u graag hierover.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tijd voor actie?!

Weten uw klanten u te vinden? Vergroot uw online footprint, breng meer dynamiek in uw website, of schakel bijvoorbeeld Google AdWords in. Al dat moois dat u brengt mag toch zeker gezien worden?!

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen. Wat beweegt u? Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden, afhankelijk van uw wensen.

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date, afhankelijk van uw wensen.

Case: Lost and found

Ik ben niet vindbaar op het internet! Hoe verbeter ik dit?

Bekijk deze case


Gecertificeerd partner

google partner

Bovenaan in Google

Wanneer uw website bovenaan in Google staat, krijgt u meer bezoekers en klanten. Door gebruik te maken van Google AdWords, ofwel te adverteren in Google, kunt u dit bereiken.

SEA – Adverteren in Google

Door te adverteren in de Google zoekmachine, wordt uw website of webshop direct vindbaar voor uw doelgroep. Uw advertentie wordt getoond bij het intypen van zoekwoorden die u zelf kunt bepalen. Bent u zelf niet thuis is de wereld van online adverteren? Besteed uw Google AdWords campagne dan uit aan het betrokken en professionele team van Diamedia Minds. Lees meer over Google AdWords.

Een andere methode om uw website beter vindbaar te maken, is door uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Hierbij werken we aan de techniek, inhoud (content) en links die naar uw website verwijzen.

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Wees het beste antwoord voor Google’s klanten, dat is de enige manier om die nummer 1-positie te krijgen. Google beoordeelt uw website op meer dan 200 factoren en bepaalt zo de positie (of ranking) van uw website. Door uw website zo goed mogelijk te optimaliseren voor de verschillende factoren, helpt Diamedia Minds u aan een betere positie en dus aan meer webbezoekers. Lees meer over SEO.

Bereik uw klanten via social media

Sociale netwerken zoals Facebook, Google+, LinkedIn, YouTube en Twitter zijn onmisbaar in uw online marketing. Dankzij sociale media kunt u uw klanten beter bereiken dan ooit, mits u ze op de juiste wijze inpast in uw marketingstrategie. Wees daar waar uw klant u wil ontmoeten. Wij helpen u graag met het vinden van een werkwijze die bij u past en het uitvoeren hiervan. Lees meer.

Hoe sociaal bent u?

Of u wilt of niet, er wordt online over u gesproken in online netwerken als Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. Ook op review- en vergelijkingssites wordt u beoordeelt. Gebruik ze in uw voordeel door zelf aan de discussie deel te nemen, of enkel goed te luisteren naar wat er over u gezegd wordt. Negeren kunt u social media in elk geval niet langer.

Wat onze klanten zeggen