mindful marketing & inspired internet

Marketing is vertrouwen

Marketingstrategie

Als u werkt vanuit een marketingstrategie, geeft dat houvast en richting

Niet alleen aan uzelf, maar ook aan uw klanten, uw medewerkers en uw partners. Vertrek met uw marketing vanuit uw sterke punten, bepaal koers en zorg dat u het stuur stevig in handen houdt. Wij zorgen voor uw kaart en kompas (en de nodige extra Pk’s). Tja… en hier en daar een pakkende analogie. :-/

Marketing begint bij uw (bedrijfs)identiteit

Diamedia Minds Marketing IcoonToenemende concurrentie en producten en diensten die steeds meer op elkaar lijken, vragen transparantie en creativiteit in uw marketing communicatie.

U bereikt uw doelen het beste als u consistent en authentiek communiceert over wie u bent en waar u voor staat. Volgens Diamedia Minds ligt het logische vertrekpunt voor al uw marketing communicatie dan ook in uw organisatie-identiteit.

In een omgeving waarin alles continu verandert, is uw bedrijfsidentiteit een constant gegeven, het vertrouwde baken waarop uw doelgroep kan navigeren. Tegelijkertijd vormt uw identiteit de solide basis voor uw activiteiten, uw goede reputatie en ook uw onderscheidend vermogen. Liever dan vanuit competitie te denken, laten wij uw ware kracht en meerwaarde voor u spreken bij het aantrekken van de klanten die bij u passen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wie bent u eigenlijk?

U bereikt uw marketingdoelen het beste als u consistent en authentiek communiceert over wie u bent en waar u voor staat. Dat doet u volgens ons het beste vanuit uw organisatie-identiteit, wel zo herkenbaar.

Wij analyseren wat uw organisatie doet en waarom dat vanuit het standpunt van uw klanten interessant is. Of u doet dit zelf, met onze hulp!

Zelf doen? Klik hier!


Case: Nieuwe energie

Ik wil mij onderscheiden van mijn concurrenten, maar hoe?

Bekijk deze case

De aantrekking zit in uzelf

Voor effectieve marketing helpt Diamedia Minds u bij het bepalen van uw organisatie-identiteit en marketingdoelen. Vervolgens vertalen wij deze op een aantrekkelijke manier in strategie, woord en beeld.
 
Samen met u analyseren wij wat uw organisatie doet en waarom dat vanuit het standpunt van uw klanten interessant is. Vervolgens beschrijven wij uw bedrijfsidentiteit, uw toegevoegde waarde voor uw klant, uw doelen en vertalen deze in inhoudelijke kernboodschappen en een passende visuele identiteit. Daarna gebruiken we deze gegevens in praktische marketingcommunicatiemiddelen, zoals uw website, teksten, een bedrijfsbrochure, een e-mailcampagne of een online marketingcampagne via social media.
 
Door uw identiteit en kernboodschappen consistent te herhalen in uw marketingcommunicatie-uitingen, verovert u die begeerde plek in de top-of-mind van uw klant en realiseert u op effectieve wijze uw bedrijfs-, marketing- en verkoopdoelstellingen. Het liefst leren we u hoe u dat zelf kunt aanpakken. Daarvoor zijn onze marketing coaching-sessies ideaal.
 
Een wijs man zei ooit: “Als je een steen in een muur bent, dan kun je de muur niet zien.”. Oftewel: als je in het potje zit, is het lastig om het etiket te lezen. Wij vergroten graag uw blikveld!

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen in een kennismakingsgesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden (afhankelijk van de afspraken).

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date (afhankelijk van de afspraken).

Marketing is vertrouwen

Marketing gaat wat ons betreft zéker niet over mooie praatjes of dito plaatjes. Marketing gaat over het ontwikkelen van een vertrouwensrelatie met uw klanten, partners en medewerkers.

U heeft lang of kort nagedacht over uw identiteit en uw strategie, nu is het tijd voor actie. Op basis van uw ideeën en wensen ontwikkelen wij met u een Marketing Actie Plan. Afgekort noemen we dit een MAP: een routekaart naar succesvolle marketing en communicatie, die leidt tot de realisatie van uw organisatiedoelen. 

Het Marketing Actie Plan bevat een praktisch stappenplan en een overzicht van acties waarmee u de juiste doelgroepen bereikt. Vertrouwen creëert u door eerlijk en oprecht en met de juiste middelen te communiceren en vervolgens te doen wat u belooft.

Over doelen en middelen

Het Marketing Actie Plan bevat een praktisch stappenplan en een overzicht van acties u de juiste doelgroepen bereikt. Het Marketing Actie Plan gaat over concrete doelen, middelen en oplossingen. U krijgt dus geen vaag verhaal zonder eind en wij zorgen ook voor de realisatie, als u dat wilt.


Case: Nieuwe markten

Ik breid mijn productgamma uit en ga een nieuwe markt aanboren. Hoe pak ik dit aan?

Bekijk deze case

Marketing vormt uw organisatie

Goede, professionele marketingcommunicatie is essentieel om uw klant een duidelijk beeld van uw meerwaarde te geven. Wij helpen u bij het behalen van uw strategische doelstellingen.

Waarom is het de moeite waard om een relatie aan te gaan met u als ondernemer, met u als organisatie? Diamedia Minds gaat de dialoog met u aan om dat te ontdekken. Samen gaan wij naar de essentie van uw organisatie. Wat betekent u voor ondernemers en consumenten in en buiten Limburg? Onze dialoog verheldert en inspireert en creëert duidelijkheid in hoe marketing en communicatie kunnen bijdragen aan het verder uitbouwen van uw organisatie. 

Het Marketing Actie Plan beschrijft de weg naar succes: hoe u uw klanten toegevoegde waarde biedt, uw merk met de juiste betekenis laadt, hoe u uw medewerkers boeit en bindt. Met branding, met gerichte en in de tijd gefaseerde marketingcampagnes, met een weloverwogen integratie van uw offline verkoopactiviteiten en uw online activiteiten zoals zoekmachinemarketing, e-mailmarketing en Google AdWords.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen