mindful marketing & inspired internet

Uw website helpt u verder

Websites

Over schapen met vijf poten

Voor het realiseren van een professionele website doet u er goed aan om specialisten in te schakelen. Vanaf het begin houden wij als professionele webdesigners rekening met de (on)mogelijkheden van de webtechnologie én met uw marketing- en internetstrategie. Gevoel voor design, techniek, inhoud, vindbaarheid en strategie komen samen in één persoon. Dit is niet het moment om in hokjes te denken. Het werkt het prettigst als u en wij in Limburg gevestigd zijn. Dan springen we namelijk zó bij u binnen vanuit onze kantoren in Maastricht en Hasselt. Of u bij ons.

Webdesign gericht op rendement

Diamedia Minds Websites IcoonUw website is meer dan een technische gadget met een flitsend ontwerp. Het is een verlengde van uw organisatie met een duidelijk strategisch doel. Wij zijn specialisten in webdesign en online marketing: wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen uw website met passie. Zodanig dat uw website waarde toevoegt aan uw organisatie. Wij maken websites die net een stap verder gaan in professionaliteit, omdat het bij ons niet stopt bij het plaatje of de techniek.

Wilt u een gebruiksvriendelijke en professionele website laten maken, die uw doelgroep op een prettige manier informeert? Of een mobiele website die ook goed werkt op bijvoorbeeld een iPad of iPhone? Diamedia Minds is uw partner in webdesign in Limburg (Maastricht en Hasselt)! 

Voor het ontwikkelen van uw website gebruiken we bekende open source-oplossingen, zoals WordPress en CMS Made Simple. Daarnaast zetten we graag producten in van onze “best-of-breed” partners, zoals Google, MailChimp en SEOshop. We leveren liever geen half werk, dus zorgen we ook voor de hosting, de inhoud en de vindbaarheid van uw site, indien u dat wenst.

Meer weten? Neem contact met ons op!

WordPress-prijzen

Wilt u weten wat een WordPress-site kost? Neem dan contact met ons!

Contact opnemen

Zeg het met beelden

De kennis van een goede ontwerper reikt verder dan compositie, kleuren en lettertypes. Een goed design voor uw website wordt steeds meer direct online gerealiseerd. Dat vraagt de nodige handigheid met de juiste software én het internet-DNA. Wij ontwerpen met uw identiteit en uw marketingstrategie als uitgangspunt, zodat het webdesign uw boodschap versterkt en helder overbrengt aan uw doelgroep.

Maatwerk

U ontvangt maatwerk op basis van uw identiteit en (marketing)strategie.

Gericht op rendement

Het rendement van uw website is belangrijk. Vindbaarheid en conversie staan voorop.

Eenvoudig

Gemakkelijk te onderhouden door uzelf of ons, dankzij de juiste systemen.

De beste oplossing

U kunt rekenen op moderne oplossingen, gebaseerd op jarenlange ervaring.


Hoe selecteert u een webdesigner / ontwikkelaar?

Bent u serieus op zoek naar een webdesigner / webontwikkelaar en heeft u 5 minuten tijd? Lees dan zeker even ons blogartikel met waardevolle tips van insiders:

Lees onze blog hierover

Uw website helpt u verder

Uw website moet aansluiten op uw business model en waarde toevoegen aan uw organisatie. Het ontwikkelen van een website is een investering die iets moet opleveren. In onze kantoren in Maastricht en Hasselt hebben we alles in huis om van uw website, behalve een mooi plaatje, ook een financieel succes te maken. Een investering die daadwerkelijk rendeert.

Samen met u ontwikkelen we de juiste online strategie. Wat en wie wilt u met uw website bereiken? Welke eisen stelt dat aan het webdesign, de webteksten en de technische ontwikkeling van de website? Vervolgens ontwerpen en bouwen wij uw website en zorgen ervoor dat daarbij de vormgeving, navigatiestructuur, teksten en techniek van uw website nauwkeurig op elkaar en uw doelgroep zijn afgestemd. Dat zorgt voor een prettige, professionele, gebruikerservaring voor uw webbezoekers. Bovendien is het belangrijk dat uw presentatie (in drukwerk en op het internet) een samenhangend geheel vormt, zodat er geen twijfels ontstaan over uw identiteit.

De marketing rondom uw website

Na het lanceren van de website start de marketing richting uw doelgroepen. Denk daarbij aan het optimaliseren van de vindbaarheid en social media. Of wat dacht u van doelgerichte e-mailmarketing? Vanuit onze full-service aanpak helpen wij u graag om zoveel mogelijk rendement uit uw investering te halen, ook op lange termijn.

 

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaking

Graag leren wij u en uw wensen kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voorstel

Vervolgens maken wij een voorstel op maat. Wij stemmen onze dienstverlening graag af op uw wensen.

Uitvoering

Voorstel akkoord? Wij starten met het uitvoeren van de besproken activiteiten en zorgen voor de opvolging.

Oplevering

Na afronding volgt de oplevering. Deze kan eventueel gefaseerd plaatsvinden (afhankelijk van de afspraken).

Onderhoud

Tijdens de onderhoudsfase houden we de opgeleverde producten up-to-date (afhankelijk van de afspraken).

Software en tools waarmee wij u bedienen…

WordPress (CMS)

MailChimp (digitale mailings)

MindNews (digitale mailings)

CMS Made Simple (CMS)

Zendesk (helpdesk)

Zendesk (chat)

Het ontwerp van uw website verdient speciale aandacht

Het visuele ontwerp van een website, webshop, blog, app, nieuwsbrief of ieder ander online product, is een zeer belangrijke factor in het succes van het eindproduct. De realisatie van een online product begint al in de ontwerpfase en vereist een brede kennis van de ontwerper.

Een webdesign bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder het grafisch ontwerp (of visuele ontwerp), de informatiehiërarchie (de organisatie van de gepresenteerde informatie) en het interactieontwerp (het ontwerp van de interactie tussen de bezoeker en de website). De ontwerper richt zich dus niet alleen op het visuele plaatje, maar kijkt ook in een vroeg stadium naar de technische mogelijkheden en de gewenste gebruikerservaring.

Webdesign is een vak apart

Omdat bij een online product veel software-technische aspecten een rol spelen (in tegenstelling tot bijv. een ontwerp voor drukwerk), is het ontwerpen van websites werk voor specialisten.

Wij houden al in een vroeg stadium rekening met de mogelijkheden en beperkingen van de techniek en kijken hoe die passen bij uw wensen. (Internet-)technologie en ontwerp kunnen bij een website dus niet gescheiden worden, maar gaan naadloos in elkaar over. Natuurlijk speelt ook de inhoudelijke boodschap die u over wilt brengen een belangrijke rol.

De juiste combinatie van techniek en creativiteit onderscheidt een fantastisch ontwerp van een matig ontwerp. Wij gaan ervan uit dat alleen een fantastisch ontwerp goed genoeg voor u is, maar houden daarbij wel altijd rekening met uw budget en doelgroep. Alleen dan ontstaat een duurzame website.

Uw professionele website in juiste balans

Een goede website is het resultaat van een complex samenspel tussen doelstellingen, visuele elementen, inhoud en techniek en verdient dan ook uw speciale aandacht. Complex betekent echter niet dat het in een chaos moet eindigen. Wij zijn voorvechters van overzichtelijke, rustige, sites zonder overbodigheden. Een professionele uitstraling voor uw website en het daarbij passende rendement, is ons belangrijkste doel.

Zodra uw website gelanceerd is, begint het onderhoud. Met een Content Management Systeem (CMS) kunt u zelf uw website vullen met informatie en onderhouden. Dit voorzien wij daarom standaard in elke website. Soms is het echter prettiger of goedkoper om het onderhoud van uw website – net als de ontwikkeling en de marketing – uit te besteden aan experts. Geen probleem, wij zijn zeer betrokken bij uw organisatie en onderhouden uw website ook graag inhoudelijk voor u!

Behalve uw partner voor het bouwen van uw website, is Diamedia Minds uw gids om uw weg te vinden op het internet. U kunt erop vertrouwen dat we tijdens het ontwikkelen van uw website de juiste beslissingen nemen om er een duurzaam succes van te maken.

Meer weten? Neem contact met ons op!

15
Partners
200
Klanten
369
Domeinen
99%
Happiness

Wat onze klanten zeggen