mindful marketing & inspired internet

Het team

Enthousiaste professionals in Marketing en Internet

Over samenwerking

Diamedia Minds is een samenwerking tussen gelijkwaardige partners voorbij het traditionele model van werkgever-werknemer. We zijn verbonden door een gedeelde visie en ons streven om de beste kwaliteit te leveren, elk vanuit onze eigen expertise.

Aan het roer van Diamedia Minds staan Daphne en Jasper, met samen meer dan 40 jaar (lang hè? we schrokken er zelf van :-)) ervaring op het vlak van strategie, marketing, vormgeving, tekst en webdesign. Dankzij ons netwerk van vaste partners weten we op de meeste vragen een passend antwoord te geven (…en zo niet, dan zeggen we het gewoon!).

Daphne Beek MCC QE
Marketing Mind

De rode draad in Daphnes professionele leven is marketing, communicatie en sales, offline én online. Zij behaalde haar Master of Corporate Communication aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, volgde een post-HBO opleiding Export Marketing Management en studeerde daarvoor Commerciële Economie.

Op persoonlijk vlak, ziet Daphne graag het beste in mensen én bedrijven. Dat vertaalt ze in praktische marketingadviezen en vlotte teksten. Sinds 2004 adviseert en enthousiasmeert zij ondernemers om méér uit hun organisatie te halen, uitgaande van hun organisatie-identiteit en hun meerwaarde voor hun klanten en de samenleving. Daarvoor werkte ze in marketing communicatie- en verkoopfuncties met een internationale focus.

drs. ing. Jasper Rooswinkel
Internet Mind

Jasper studeerde Hogere Informatica in Eindhoven en Management, Informatie en Technologie aan de Open Universiteit Nederland. De passie voor technologie zat er al vroeg in, net als de passie voor alles wat met het internet en online communicatie te maken heeft.

Na zijn studie was hij negen jaar werkzaam als IT consultant bij een vooraanstaande consultancyfirma, waar hij verschillende functies vervulde, waaronder ontwikkelaar, projectleider, software-architect en productmanager. Met de oprichting van Diamedia Minds in januari 2005 vond hij een ideale oplossing om zijn kennis op de gebieden webtechnologie, software-ontwikkeling, ontwerp, webdesign en technologie te combineren met de vrijheid van ondernemen en zijn affiniteit met marketing.