mindful marketing & inspired internet

Blog

Wat ons zoal bezighoudt...
Website ideale werknemer

Uw ideale (digitale) werknemer creëert u zelf

Hij is flexibel en past zich makkelijk aan uw wensen aan. Hij verzamelt waardevolle gegevens die u helpen uw klanten beter te bedienen. De toegevoegde waarde van uw bedrijf weet hij perfect uit te leggen aan uw potentiële klanten. Keer op keer haalt hij nieuwe klanten voor u binnen en hij wordt hier steeds beter in. Hij is dag én nacht voor u aan het werk. Bovendien is hij representatief, snel, nooit ziek of te laat en hartstikke goedkoop. Echt dé ideale werknemer… aangenaam… uw website!

Heeft u uw website ooit al eens bekeken en beoordeeld als een werknemer? Heeft u er ooit al eens aan gedacht dat u uw website kunt gebruiken als unstoppable saleskanon? Uw website moet u enerzijds een deel van het werk uit handen nemen en anderzijds nieuw werk opleveren. Het klinkt misschien heel commercieel, maar uw website moet u gewoon keiharde business opleveren. Het is zonde van uw investering als dit niet het geval is.

Checklist

Wilt u weten of uw website aan alle basiseisen voldoet van een professionele website die iets oplevert?

Download de checklist en beoordeel zelf of uw website alle kansen benut. Laat u een nieuwe website maken? Ook dan is onze checklist een handig hulpmiddel.